Don Lemon siger, at medier har brug for tid til at stoppe med at tale Trump, sammenligner det med opbrud

CNN’er Don LemonDon Carlton Lemon Don Lemon siger, at medier har brug for tid til at stoppe med at tale Trump, sammenligner det med opbrud Trump genopliver ‘The Snake’ læsning ved North Carolina-rallyet Don Lemon: ‘Måtte slippe af med’ venner, der støtter Trump MERE siger medierne har brug for tid til at stoppe med at tale om Præsident TrumpDonald John TrumpVenezuela-dommer beordrer fængselstid for 6 amerikanske olieledere Trump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Memo: Biden står over for hård vej på løfte om at helbrede nation MERE nu den valgte præsident Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MERE er projiceret som vinder af præsidentvalget.

“Giv os et stykke tid her i nyhedsmediet, fordi vi er nødt til, du ved, lære at afslutte den anden person,” Lemon sagde, med henvisning til præsidenten. ”Det er som et brud. Vi fik den anden præsident ud af vores telefonkontakter. ”

Flere medier, inklusive CNN, erklærede Biden for den forventede vinder af valget, efter at han tog en betydelig føring i Pennsylvania og sikrede de 270 valgstemmer, der var nødvendige for at blive præsident.

Trump har imidlertid ikke tilstået og har gentagne gange hævdet uden bevis for, at valget er blevet stjålet fra ham på grund af udbredt vælgerbedrageri. Hans genvalgskampagne har skabt juridiske udfordringer, der har udfordret valgresultatet i flere slagmarkstater herunder i Pennsylvania, Arizona, Michigan og Georgia hvor Biden har smalle ledninger.

I mellemtiden har Trumps nægtelse af at indrømme rejst bekymring over, om han villigt vil forlade Det Hvide Hus, når hans periode udløber den 20. januar.

“Så lidt, hvis du bærer med os,” sagde Lemon. ”Vi er nødt til at tale om, at spædbarnet går” Jeg vil ikke gå! Jeg vil ikke gå! ‘”

”Han bliver nødt til at gå. Det er det! Han er ude, han er ikke længere præsident i januar. Han tabte, han er taberen, han blev fyret, så bare ved det gennem alt dette, ”tilføjede Lemon. ”Vi har en ny virkelighed i Amerika lige nu. En ny virkelighed. Vi har en ny valgt præsident, alle. Kan du høre mig? En ny valgt vicepræsident. ”

Lemon beskyldte også Trump og GOP for at forsøge at modsætte sig det amerikanske folks vilje og bemærkede, at senatets majoritetsleder Mitch McConnellAddison (Mitch) Mitchell McConnell Da Biden-administrationen ramper op, trækker Trumps juridiske indsats på Harris, at hun ‘endnu ikke’ har talt med Pence Kamala Harris, Stacey Abrams blandt de nominerede til Time Magazine’s årets person i 2020 MERE (R-Ky.) nægtede at acceptere Byens sejr mandag, skønt han stoppede kort for at hævde, at der var vælgerbedrageri.

”Ingen stater har åbenbart endnu certificeret deres valgresultater. Vi har mindst en eller to stater, der allerede er på vej til genoptælling, og jeg tror, ​​at præsidenten kan have juridiske udfordringer i gang i mindst fem stater, ”sagde McConnell i en tale på gulvet.

Lemon sagde, at Trump og republikanere ved, at Trump tabte og kun forsøger at holde folk bange for resultatet af de 5. januar afløbsløb om begge senatsæder i Georgien. Resultatet af disse løb vil afgøre, hvilken part der holder kontrol med det øverste kammer.

”Mitch McConnell ved, at Donald Trump tabte. Donald Trump ved, at Donald Trump tabte, alle republikanerne ved det, ”sagde Lemon. ”Ved du hvad det drejer sig om? Og de vil fortælle dig senere, dette handler om Georgien i januar. De kan ikke sige, ‘Nå, det er på tide for præsidenten at gå’ og ‘han har brug for at indrømme. “De har brug for at holde folk ophidsede og bange.”

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다