ABCs Raddatz: ‘Planlægger præsidenten en militær operation?’

ABC-chefs globale korrespondent Martha Raddatz afhørte om Præsident TrumpDonald John TrumpVenezuela-dommer beordrer fængselstid for 6 amerikanske olieledere Trump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Memo: Biden står over for hård vej på løfte om at helbrede nation MERE planlægger en militær operation midt i en strøm af Pentagon-fratræden.

“Ingen har set noget lignende. Der er bekymring for, hvad dette betyder,” sagde Raddatz til ABCs David Muir på “World News Tonight.” ”Planlægger præsidenten en militær operation eller brug af føderale tropper, som [Defense Secretary Mark] Esper modsatte sig? ”

Afgangene kom tirsdag fra Pentagons øverste politiske embedsmand James Anderson, agenturets øverste efterretningsembedsmand Joseph Kernan og Jen Stewart, stabschef for forsvarsministeren Mark EsperMark EsperOvernight Defense: Trump-loyalist til at lede Pentagon-overgangen | Demokrater beder VA om vaccinedistributionsplan Biden for at få klassificerede intel-rapporter Ex-Nunes-assistent, der er knyttet til Biden-konspirationsteorier, vil føre Pentagon-overgangen. Brennan tager det sidste skud på Trump: ‘Jeg overlader hans skæbne til vores retssystem, hans berømmelse til historien og hans arv til en skraldespand’ MERE før Trump fyrede Esper mandag.

Raddatz gentog følelser udtrykt af den valgte præsident Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MERE, der har sagt, at Trumps nægtelse af at indrømme “vil ikke hjælpe præsidentens arv.”

Hun pegede på andre republikanere, der gav udtryk for støtte til Espers rolle som forsvarssekretær på trods af Trumps fjernelse af ham mandag.

“Også selvom Mitch McConnellAddison (Mitch) Mitchell McConnell Da Biden-administrationen ramper op, trækker Trumps juridiske indsats på Harris, at hun ‘endnu ikke’ har talt med Pence Kamala Harris, Stacey Abrams blandt de nominerede til Time Magazine’s årets person i 2020 MERE rosede Esper i dag og republikaner John CornynJohn CornynCornyn siger, at valgresultatet bliver mere og mere klart: rapport Top GOP-senator: Biden skal få intellektuelle briefinger GOP-senator lykønsker Biden, siger Trump skal acceptere resultater MERE, et medlem af senatets GOP-ledelse, sagde om Trumps beslutning om at fyre Esper: ‘Jeg tror ikke, det hjælper ham, og jeg tror ikke, det hjælper landet.’ “

Espers fyring af Trump kommer også, da præsidenten har tilkendegivet over for allierede, at FBI-direktør Christopher Wray og CIA-direktør Gina HaspelGina Cheri HaspelEt stærkt, engageret efterretningsfællesskab er en del af Amerikas held og lykke Kvinder er indstillet på at tage nøgleroller i Biden-administrationen Ledelsesændringer i det øverste cyberbureau rejser nationale sikkerhedsproblemer stå som de næste embedsmænd i kø for fjernelse. Han har dog endnu ikke handlet.

Trump og nogle GOP-kongresallierede har set FBI- og CIA-direktørerne som ikke samarbejdsvillige i forfølgelsen af ​​uprøvede påstande om, at Obama-administrationen ulovligt spionerede præsidentens kampagne og også bankede Wray over den igangværende undersøgelse af Bidens søn Hunter Bidens tidligere forretningsforetagender.

Eksperter inden for national sikkerhed er bekymrede over eventuelle yderligere afbrydelser af administrative roller i Forsvarsministeriet, FBI og CIA kan skabe en problematisk og usammenhængende magtoverførsel, når Biden er bestemt til at tage det ovale kontor den 20. januar.

Max Stier, direktør for Partnership for Public Service, en nonprofit og nonpartisan gruppe, der fører tilsyn med Center for Presidential Transition, fortalte CNN vigtigheden af ​​en hurtig og stabil magtovergang fra præsidenter efter indvielsen med henvisning til Det Hvide Hus race mellem George W. Bush og Al GoreAlbert (Al) Arnold Gore Key McConnell allieret: Biden skal få adgang til overgangsressourcer CNN erhverver Joe Biden dokumentar ‘President in Waiting’ Tidligere GSA-chef: ‘Clear’, at Biden skal anerkendes som valgt præsident MERE i 2000.

“Du ser tilbage på 11. september og 9. september-Kommissionen. Det var meget klart, når jeg ser tilbage, at nogle af de forsinkelser, som daværende præsident George W. Bush oplevede under overgangen, resulterede i, at han forsinkede at få sit nationale sikkerhedsteam ind og det skadede os, “sagde Stier med henvisning til Kommissionens rapport fra 11. september.

“Hvad der virkelig står på spil er vores sikkerhed, vores sikkerhed. Og med den verden, vi befinder os i dag med økonomiske udfordringer, der er utroligt alvorlige, har vi meget, som vi bør være bekymrede for,” sagde Stier.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다