MSNBC skærer bånd med tre bidragydere, der tilmelder sig Team Biden

Tre betalte analytikere på MSNBC har forladt netværket for at slutte sig til den valgte præsident Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MERE‘s administration og en fjerde mistede sin rolle som en betalt bidragsyder, efter at det blev afsløret, at han havde en hånd til at skrive Bidens sejrtale.

Netværkskilder bekræftede over for The Hill onsdag, at juridisk analytiker Barbara McQuade, politisk analytiker Richard Stengel og sundhedsekspert Ezekiel Emanuel ikke længere ville blive betalt bidragsydere på netværket.

McQuade har tilsluttet sig Bidens juridiske agentur. Stengel vil være på agenturet for globale medier. Emanuel har tilsluttet sig Bidens coronavirus taskforce.

Derudover betaler MSNBC ikke længere historikeren Jon Meacham som bidragyder.

Meacham hjalp med at skabe Bidens sejrtale og dukkede op i luftbølgerne før og efter uden at afsløre sit arbejde for kampagnen.

Alle de tidligere bidragsydere vil blive inviteret tilbage som ubetalte gæster med fuld oplysning om deres engagement i Biden-administrationen.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다