Michael Cohen forudsiger, at Trump ikke vender tilbage til Det Hvide Hus efter jul i Mar-a-Lago

Præsident TrumpDonald John TrumpVenezuela-dommer beordrer fængselstid for 6 amerikanske olieledere Trump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Memo: Biden står over for hård vej på løfte om at helbrede nation MEREer tidligere advokat Michael CohenMichael Dean CohenPresse: Trumps største frygt er – lås ham inde Biden står over for politisk tornet beslutning om Trump-retsforfølgelse New York udvider Trumps skattesvindelundersøgelser til at omfatte afskrivninger: rapporter MERE forudsiger, at Trump ikke vender tilbage til Det Hvide Hus efter at have tilbragt jul på sit Mar-a-Lago resort i Florida.

Cohen talte med MSNBC-vært Ari Melber om præsidentens mulige slutspilleplaner som valgt præsident Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MERE forbereder sig på at komme ind i Det Hvide Hus den 20. januar.

“Efter jul kommer han normalt tilbage den 5. januar den 6. januar. Han kan godt lide at gå til Mar-a-Lago,” sagde Cohen. “Jeg formoder, at han ikke engang kommer tilbage til Washington. Jeg tror ikke, at han kommer til indvielsen, fordi han selv grundlæggende ikke kan sidde i en stol, idet han ved, at kameraerne er på ham, og at verden ser på ham som en taber. Det kan han ikke. ”

Trump har bestridt valgresultaterne siden aften den 3. november og rejst uprøvede påstande om svindel ved valget i 2020.

Cohen, der udråbte sin viden om præsidentens opførsel, henviste til Trumps grundløse påstande om gyldigheden af ​​den tidligere præsident Obamas fødselsattest.

“Alle har brug for at tage en køletabletter,” advarede Cohen. “Donald Trump taler meget vrøvl. Birtherismen. ‘Jeg har mine efterforskere der på Hawaii. Se hvad vi fandt ud af.’ Det hele er en løgn, 99,9 procent af alt, hvad der kommer ud af hans mund, er en løgn. Han vil ikke blive i Det Hvide Hus efter 20. januar. De vil fjerne ham. Han ved det. ”

Cohen opfordrede Trump til at indrømme valget, men udtrykte tvivl om, at han faktisk ville.

”Han har ikke nok indre styrke i sig til at være elskværdig,” konkluderede Cohen. “Han har brug for at holde sin base samlet omkring sig. Han vil i de næste 30 år sige, at de stjal valget fra mig. Jeg er den retmæssige præsident. Han vil holde sin MAGA-hær aktiv og engageret og konstant blæse denne hund fløjter og være en trussel. ”

Tim Murtaugh, en talsmand for Trump-kampagnen, skrev i en erklæring tirsdag, at Trump-kampagnen planlægger at udrulle en ledelses-PAC i præsidentens navn.

Selvom Murtaugh sagde, at planerne for PAC var blevet lagt før det forventede tab for præsident Trump, er bevægelsen sandsynligvis et forsøg på, at Trump-politikken bevarer indflydelse på GOP, da administrationen ser ud til at være på vej ud.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다