Obamas første interviews efter valget, der blev sendt på CBS søndag

Tidligere præsident Obama vil dukke op i interviews med CBS News-værter søndag i hans første tv-optræden siden nyhedsudsendelser projicerede den valgte præsident Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MERE som vinder af valget i 2020.

CBS News meddelte onsdag i en pressemeddelelse, at Præsident TrumpDonald John TrumpVenezuela-dommer beordrer fængselstid for 6 amerikanske olieledere Trump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Memo: Biden står over for hård vej på løfte om at helbrede nation MEREsin forgænger vil blive interviewet af Gayle KingGayle KingCBS News Præsident Zirinsky vinder National Press Club Fourth Estate Award The Hill’s Morning Report – Præsenteret af UAE – USA registrerer 1 million COVID-19 sager om en uge; guvernører slå ned Obama sagde, at hans ‘oprindelige instinkt’ under ’09-udbruddet fra Joe Wilson var at ‘slå ham på hovedet’ MERE til “CBS Sunday Morning” og Scott Pelley vil tale med den tidligere præsident i “60 minutter.”

CBS tilføjede, at forhåndsvisning af interviews, der gennemføres i Washington, DC, sendes torsdag og fredag.

Tv-begivenhederne markerer Obamas første optræden på luft siden Biden og den valgte vicepræsident Kamala HarrisKamala Harris Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nation Biden kan genopbygge tilliden til vores retssystem ved at prioritere anklagereform Harris siger, at hun ‘endnu ikke’ har talt til Pence MERE blev forventet at tage Det Hvide Hus.

I interviewene forventes Obama at diskutere sin erindringsbog, “A Promised Land”, som er planlagt til frigivelse den 17. november. Bogen er den første af to planlagte bind fra den tidligere præsident som en refleksion over hans to perioder som øverstkommanderende.

CBS bemærkede i sin frigivelse onsdag, at Obama blev vist på “60 minutter” med sin kone, Michelle, i deres første tv-interview efter valget en søndag nøjagtigt 12 år tidligere.

Obama vil også blive vist i en episode af Oprah WinfreyOprah Gail Winfrey Hearst afskediger næsten 60 medarbejdere på Oprah Magazine Obama siger, at ideen om at stille op til præsident kræver en vis ‘megalomani og sindssyge’ Park Service står over for 0M-dragt efter døden i Arches National Park MEREshow, “Oprah-samtalen”, hvor de to diskuterer Obamas rejse til Det Hvide Hus og de emner, der har formet hans præsidentskab. Episoden får premiere på Apple TV + samme dag som bogens udgivelse.

I de sidste uger før valgdagen gjorde Obama flere optrædener på kampagnesporet, hvor han støttede Biden. I hans taletaler fordømte den tidligere præsident Trump for hans svar på coronaviruspandemien og hans håndtering af formandskabet som helhed.

Under et 31. oktober-rally i Flint, Mich., Obama leverede en skarp vurdering af Trumps tid i Det Hvide Hus, hvor han kritiserede den etablerede “reality show” -stil af politik og beskylder ham for at fokusere mere på selvforherligelse end på hans kontors opgaver.

”Han har ikke vist nogen interesse i at udføre arbejdet eller hjælpe andre end sig selv eller hans venner eller behandle præsidentskabet som noget mere end et reality-show for at give ham den opmærksomhed, han ønsker,” sagde Obama. ”Men desværre må vi andre leve med konsekvenserne.”

Efter at Associated Press og andre store nyhedsforretninger forventede Biden som vinder af præsidentløbet lørdag, Obama udsendte en erklæring på sociale medierog skrev, at han troede, at Biden ville “gøre jobbet med det bedste for enhver amerikaner, uanset om han havde deres stemme eller ej.”

Trump har siden nægtet at indrømme, da hans genvalgskampagne fortsætter med at føre en multistatlig juridisk kamp med påstande om vælgerbedrageri og uregelmæssigheder i vigtige kampmarkstater. Flere ekspertgrupper og lokale domstole har siden bestridt disse påstande.

Biden tirsdag kaldte Trumps uvillighed til at indrømme en “forlegenhed” og tilføjede “Jeg tror, ​​det vil ikke hjælpe præsidentens arv.”

 

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다