RealClearPolitics-redaktør korrigerer Giuliani på Pennsylvania-påstand: ‘Dette er falsk’

Det politiske websted RealClearPolitics forventede aldrig en vinder i præsidentløbet i Pennsylvania, en redaktør og medstifter af webstedet, der tweetede mandag, og debunker krav fra allierede om Præsident TrumpDonald John TrumpVenezuela-dommer beordrer fængselstid for 6 amerikanske olieledere Trump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Memo: Biden står over for hård vej på løfte om at helbrede nation MERE at det på en eller anden måde havde ændret sin holdning.

“Dette er falsk. Vi ringede aldrig til Pennsylvania, og intet har ændret sig,” twitterede RealClearPolitics-redaktør Tom Bevan.

Han retweetede en besked fra den tidligere borgmester i New York Rudy GiulianiRudy GiulianiEx-Trump-kampagneadvokat Sidney Powell anlægger retssager i Michigan, Georgien Trump er indstillet på en forfaldende lamme-and-periode Da Biden-administrationen ramper op, trækker Trumps juridiske indsats MERE, en af ​​de mennesker, der spredte falske oplysninger online, som RealClearPolitics havde kaldt Pennsylvania for demokrat Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MERE men trak derefter opkaldet tilbage.

Ideen om, at dette var sket, eksploderede på sociale medier mandag aften og efterlod mange mennesker forvirrede over, om det indflydelsesrige politiske websted antydede, at resultatet i Pennsylvania var i tvivl.

Hvert større nyhedsnetværk og Associated Press har projiceret Biden som vinder af Pennsylvania, hvor optællinger viser ham førende mere end 45.000 stemmer.

Præsident Trump udfordrer resultaterne og insisterer uden klare beviser for, at valget er blevet stjålet fra ham.

Trump sporer også Biden i delstaterne Nevada, Arizona og Georgia. Netværk har projiceret Biden som vinder af Nevada, og Fox og AP har projiceret Biden som vinder af Arizona.

Trump bliver nødt til at vende mindst tre stater for at ændre resultatet af valget.

Tidligere pressesekretær i Det Hvide Hus Sean SpicerSean Michael SpicerRealClearPolitics-redaktør korrigerer Giuliani på Pennsylvania-påstand: ‘Dette er falsk’ Jobsøgende Trump-embedsmænd sandsynligvis får kølig modtagelse på K Street Trump udfordrer valgprocessen, da håb om sejr falmer MERE hævdede også, at RealClearPolitics tilbagekaldte sit krav om, at Biden ville vinde Pennsylvania, men senere afklarede, at det aldrig kaldte staten.

Store nyhedsnetværk og Associated Press erklærede Biden som vinder kort før kl. 11.30 lørdag, efter at han blev forventet at vinde Pennsylvania, men præsidenten har ikke indrømmet nederlag.

Trump har grundløst hævdet, at valget bliver stjålet fra ham, og hans genvalgskampagne har skabt juridiske udfordringer i flere slagmarkstater, hvor han står bag.

Trump-kampagnen indgav en ny føderal retssag mandag og forsøgte at forbyde Pennsylvania at certificere sine resultater af valget i 2020, fordi det behandlede personlige vælgere anderledes end dem, der sendte deres afstemning pr. post.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다