Whoopi Goldberg til Trumps tilhængere: ‘Sug det op’ og accepter nederlaget

Whoopi GoldbergWhoopi Goldberg Whoopi Goldberg sprænger republikanere, der ikke taler imod Trump: ‘Dette er et kuppforsøg’ Whoopi Goldberg sprænger Trump over COVID-19-spids: ‘Dette blod er på hans hænder’ Stevie Wonder, Céline Dion og andre stjerner, der skal optræde på Thanksgiving-koncerten til ære for sygeplejersker MERE, en co-vært for ABCs “The View,” fortalte Præsident TrumpDonald John TrumpVenezuela-dommer beordrer fængselstid for 6 amerikanske olieledere Trump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Memo: Biden står over for hård vej på løfte om at helbrede nation MERE‘s tilhængere mandag for at “suge det op” og acceptere nederlag efter den valgte præsident Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MERE blev forventet at vinde løbet to dage før.

Goldberg sendte sine kommentarer til folk “der ikke tror” den officielle stemmetælling, som Trump har rejst spørgsmålstegn ved uden nogen beviser, der understøtter det.

”Til alle de mennesker, der ikke tror, ​​at amerikanerne faktisk kom ud og stemte, lad mig sige dette til dig,” sagde hun. ”Når du ved, hvem der blev valgt for fire år siden, sagde Hilary Clinton ikke: ‘Hej, vent et øjeblik, det føles ikke rigtigt, stop optællingen.’ Hun sagde ikke: ‘Dette føles ikke rigtigt, jeg går ikke efter det.’ Hun sagde ikke noget om det. Så alle sammen, sug det op. Sug det op, som om vi sugede det op. ”

Goldberg opfordrede præsidentens tilhængere til at tage problemer med Biden “til loven” og “hvis loven siger, at det er noget at se på, se på det.”

”Men fra nu af, sug det op,” sagde hun.

”Dyrk parret for ham, så han ikke kan vokse for sig selv,” sagde hun og henviste til præsidenten. ”Fordi dette er latterligt, er du ikke sikker på, at han vandt. Du sætter spørgsmålstegn ved alle disse amerikanere, der stemte lovligt, kom ud og stod og stemte. Hvordan tør du sætte spørgsmålstegn ved det? ”

Præsidenten har afvist at give efter for Biden, efter at den tidligere vicepræsident blev erklæret vinder af valget lørdag. Før Bidens sejr blev projiceret, indgav Trump-kampagnen adskillige retssager, der påstod valgsvindel i forskellige slagmarkstater uden at underbygge beviser.

”The View” -værten påpegede, at resultaterne adskiller sig fra valget i 2000, hvor den daværende demokratiske kandidat var Al GoreAlbert (Al) Arnold Gore Key McConnell allieret: Biden skal få adgang til overgangsressourcer CNN erhverver Joe Biden dokumentar ‘President in Waiting’ Tidligere GSA-chef: ‘Clear’, at Biden skal anerkendes som valgt præsident MERE udfordrede afstemningen i en stat, Florida. En endelig vinder det år blev først erklæret den 12. december.

”Når jeg hører republikanerne sige: ‘Vi er nødt til at fortælle,’ så lyt det op. Sug det op. Dette er Amerikas Forenede Stater, ”sagde Goldberg.

“Når dine fyre vinder, skal vi suge det op,” tilføjede hun. ”Vi skal hver især gøre, hvad vi skal gøre. Det er den amerikanske måde. Så lad os i det mindste prøve at være respektfulde, for hvis du ikke vil respektere det faktum, at alle disse mennesker kom ud og stemte, siger du dybest set, at du ikke er ligeglad med det amerikanske demokrati. Det er hvad du siger. Alle jer der sagde, ‘Nå ved jeg ikke’ – ved du det. Sug det op. ”

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다