Hvordan amerikanske aviser spillede Bidens sejr

Aviser rundt om i landet fejrede demokraten Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MERE‘s forventede sejr i præsidentvalget i 2020 med specielle forsider til deres søndagsudgaver.

“Biden slår Trump,” læste banneroverskriften på New York Times. Washington Post bemærkede “Med Harris genopbygger han” Blue Wall. ”

I Bidens hjemstat Delaware viste Sunday News Journal et massivt fuldsidesbillede af den valgte præsident, der smilede med billedteksten “Mr. President.”

Biden blev projiceret som vinder af 2020-valget sent lørdag morgen og lovede i en sejrtale senere samme aften at arbejde lige så hårdt for amerikanere, der stemte på ham som dem, der stemte imod ham.

“Jeg sagde fra starten, at jeg ville have en kampagne, der repræsenterede Amerika, og jeg tror, ​​vi gjorde det. Nu er det sådan, jeg ønsker, at administrationen skal se ud,” Biden sagde. “Og til dem, der stemte på Præsident TrumpDonald John TrumpVenezuela-dommer beordrer fængselstid for 6 amerikanske olieledere Trump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Memo: Biden står over for hård vej på løfte om at helbrede nation MEREJeg forstår din skuffelse i aften. Jeg har selv mistet et par valg. Men lad os nu give hinanden en chance. Det er tid til at fjerne den barske retorik. For at sænke temperaturen. At se hinanden igen. At lytte til hinanden igen. For at gøre fremskridt skal vi stoppe med at behandle vores modstandere som vores fjende. Vi er ikke fjender. Vi er amerikanere. ”

Præsident Trump har ikke tilstået og hævder, at udbredt vælgerbedrageri fandt sted til trods for, at han ikke fremlagde beviser til støtte for disse påstande..

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다