Biden- og Trump-kampagner, eksterne grupper brugte $ 3 mia. På reklame

Tidligere vicepræsident Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MERE (D) og Præsident TrumpDonald John TrumpVenezuela-dommer beordrer fængselstid for 6 amerikanske olieledere Trump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Memo: Biden står over for hård vej på løfte om at helbrede nation MERE‘s Hvide Hus-kampagner og eksterne grupper brugte tilsammen 3 milliarder dollars på reklame i 2020-cyklussen, et gigantisk beløb, der drev ad blitz over hele landet og i vigtige svingstater i flere måneder.

Ikke-partisan annoncesporingsfirma Advertising Analytics sagde, at udgifterne i præsidentkøb var kun en brøkdel af de omkring 8,4 milliarder dollars, der blev droppet på tværs af 5.618 valg. Præsidentløbet brugte 104,2 millioner dollars på annoncer i den sidste uge af konkurrencen alene.

Både Biden og Trump faldt millioner i annoncer, skønt Biden brugte Trump i de sidste måneder af kampagnen efter at have haft en skarp stigning i fundraising.

Biden-kampagnen havde to af de tre annoncer, der blev sendt mest i den sidste uge. Begge videoer var centreret omkring den tidligere vicepræsidents plan om at konfrontere koronaviruspandemien ogdet er økonomisk nedfald, hjørnestenen i hans kampagne i slutsprinten til valgdagen.

Det Hvide Hus-løb er endnu ikke blevet kaldt, selvom Biden er førende i Nevada, Arizona, Pennsylvania og Georgien og forventes at vinde de 270 stemmer, som han har brug for for at vinde.

Det dyreste down-votot race i 2020-cyklussen var North Carolina Senate-løbet, hvor der blev brugt omkring 264 millioner dollars på reklame. Det løb er heller ikke blevet kaldt, men Sen. Thom TillisThomas (Thom) Roland TillisNorth Carolina – stadig lilla, men klar til at tage Team Trump tilbyder ‘brandslange’ af sammensværgelse Kool-Aid til tilhængere Loeffler isolerer efter mulig COVID-19-infektion MERE (R) er i øjeblikket den førende demokratiske udfordrer Cal Cunningham. Californien er den stat, der samlet set havde mest udgifter, med kampagner og eksterne grupper, der faldt $ 653 millioner på annoncer i Golden State.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다