Chris Wallace efter Fox kalder race for Biden: Dette bliver ‘stadig mere uholdbart’ for Trump

Fox News anker Chris WallaceChristopher (Chris) WallaceBiden-rådgiver: ‘Han er ikke bekymret’ over Trump-retssager Folkesundhedsekspert: Amerikanere handler ikke længere ‘med fælles formål’ om pandemi Anti-Defamation League kritiserer udpeget af Det Hvide Hus ‘, der har konsolideret med racister’ MERE advarede lørdag om, at det ville blive “stadig mere uholdbart” for Præsident TrumpDonald John TrumpVenezuela-dommer beordrer fængselstid for 6 amerikanske olieledere Trump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Memo: Biden står over for hård vej på løfte om at helbrede nation MERE at forfølge juridiske udfordringer i stater efter Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MERE blev projiceret som vinder af præsidentløbet.

”Jeg tror, ​​det bliver mere og mere uholdbart, fordi jeg tror, ​​du vil begynde at se mange af de republikanske ledere, der nu er klar over deres formuer, og deres fremtid er ikke længere så direkte bundet til Donald Trump, vil begynde at trække tilbage, ”sagde Wallace, efter at Biden blev projiceret som vinder.

”Du så endda Lindsey GrahamLindsey Olin Graham Lad os takke republikanske forsvarere af demokrati Clyburn: Biden mangler kort på at udnævne sorte figurer til topindlæg Feinstein afviger fra øverste post sætter scenen for retsvæsenskamp MERE … der muligvis har været indtil i går Donald Trumps nærmeste ven, nærmeste kollega i senatet, begyndte at tale om et Biden-formandskab … arbejde med ham, “sagde han.

Wallace bemærkede, at “Trump har ret til at forfølge juridiske udfordringer. Andre svigtende kandidater har tidligere”, men sagde, “Indtil videre ser vi i det mindste ikke noget til at stige til niveauet for en alvorlig svig og bestemt ikke alvorligt svindel, der ville ændre resultatet af valget. “

Hvert større nationale nyhedsnetværk kaldte 2020-løbet om Biden lørdag, efter at hans føring i flere stater voksede, og Trumps vej til 270 valgstemmer fordampede. Fox News kaldte både Pennsylvania og Nevada til Biden og banede den tidligere vicepræsidents vej til sejr.

Byens forventede sejr udløste festligheder i større byer som New York, Philadelphia og Washington, DC

Trump har sagt, at han ikke har til hensigt at give ind, og har uden beviser påstået, at udbredt vælgerbedrageri har ført til et “rigget” valg.

”Den enkle kendsgerning er, at dette valg langtfra er forbi. Joe Biden er ikke blevet certificeret som vinder af nogen stater, endsige nogen af ​​de stærkt anfægtede stater, der er på vej mod obligatorisk optælling, eller stater, hvor vores kampagne har gyldige og legitime juridiske udfordringer, der kan afgøre den ultimative sejr, ”sagde Trump som svar de netværk, der kalder løbet for Biden.

Trump-kampagnen er allerede flyttet til enten at stoppe med at tælle eller ugyldiggøre tusinder af mail-in-afstemninger i flere slagmarkstater over hele landet, hvoraf de fleste Biden blev forventet at vinde.

Graham, der vandt genvalg til sit senatsæde tirsdag, signaliserede støtte til den juridiske fond, der kæmpede på vegne af Trumps kampagne i retten. Graham var en skarp kritiker af Trump, da de to mænd løb mod hinanden i 2016-republikanske forvalg, men blev derefter allieret med præsidenten, når han først blev valgt.

Senatets flertalsleder Mitch McConnellAddison (Mitch) Mitchell McConnell Da Biden-administrationen ramper op, trækker Trumps juridiske indsats på Harris, at hun ‘endnu ikke’ har talt med Pence Kamala Harris, Stacey Abrams blandt de nominerede til Time Magazine’s årets person i 2020 MERE (R-Ky.) Opfordrede denne uge til, at alle “lovlige” stemmer tælles, men insisterede på, at der ville ske en fredelig magtoverførsel.

”Vi har haft en fredelig magtoverførsel tilbage til 1792. Hvert fjerde år er vi gået over til en ny administration,” sagde McConnell i denne uge.

Trump kom sammen med Wallace flere gange i valget og beskyldte ham for bias til fordel for Biden og andre demokrater, mens han stillede spørgsmålstegn ved hans journalistiske integritet.

Biden er planlagt til at tale til nationen kl. 20 lørdag.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다