Donna Brazile følelsesladet over Harris vicepræsidentskab: ‘Taknemmelig dette øjeblik er kommet’

Donna BrazileDonna Lease Brazile Donna Brazile følelsesladet om Harris vicepræsidentskab: ‘Taknemmelig dette øjeblik er kommet’ The Hill’s Morning Report – Sponsoreret af Facebook – 24 timer tilbage The Hill’s Morning Report – Sponsoreret af Facebook – Trump genoptager maskeløs COVID-19 opsving i Det Hvide Hus MERE, tidligere formand for det demokratiske nationale udvalg, blev følelsesladet, når han diskuterede den valgte præsident Kamala HarrisKamala Harris Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nation Biden kan genopbygge tilliden til vores retssystem ved at prioritere anklagereform Harris siger, at hun ‘endnu ikke’ har talt til Pence MEREvalg på Fox News og sagde, at hun var ‘taknemmelig’ for øjeblikket.

”Jeg er så taknemmelig for, at dette øjeblik er kommet,” sagde Brazile med tårer. “Og jeg er meget taknemmelig for, at vicepræsident Biden, nu valgt præsident Biden, har givet os dette øjeblik.”

Under en optræden på Fox News lørdag blev Brazile spurgt, hvordan hun følte at se Harris gøre historie som den første afroamerikanske og første kvinde valgt til at tjene i landets næsthøjeste position.

Brazile, som er sort, tog en lang pause, da hun forsøgte at holde tårerne tilbage, og sagde derefter “det har længe været kommet.”

”At være den sidste til at få stemmeret, at være dem, der bare ventede og ventede på vores tur. Det har længe været kommet, ”sagde Brazile. “Jeg tænkte på min mor og bedstemor i morges. De havde ikke stemmeret, men det gjorde jeg.

”Jeg tilbragte hele mit liv med at tro, at stemmeretten var nøglen til vores fremtid,” fortsatte hun. ”Og på grund af det amerikanske folk, troen, dem der ikke så farve [or] køn, dem, der troede, det handlede om tillid og bare give alle plads ved bordet. ”

Brazile sagde derefter, at hun var en “taknemmelig amerikaner” og “taknemmelig kvinde” og tilføjede, at vælgerne gjorde USA til “et land for os alle.”

Biden blev forventet at vinde formandskabet lidt efter kl. 11.30 lørdag efter at være forventet at vinde den vigtigste slagmarkstat Pennsylvania.

 

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다