WarnerMedia skærer mellem 5-7 procent af medarbejderne

WarnerMedia meddelte tirsdag, at de vil skære op til 7 procent af medarbejderne, da virksomheden omstrukturerer sig omkring streamingtjenesten HBO Max, sagde administrerende direktør Jason Kilar i et selskabsnotat.

”I dag er vi nået frem til en række vanskelige beslutninger, der resulterer i et mindre WarnerMedia-team. Dette er en funktion af at fjerne lag og virkningen af ​​at konsolidere tidligere separate organisationer, ”sagde Kilar i notatet, opnået af The Hollywood Reporter. “Fra og med i dag i Nordamerika deler vi, hvilke job der elimineres, og hvilke roller der er ændret.”

Nedskæringerne kan påvirke op til 1.750 af virksomhedens 25.000 ansatte.

Notatet kommer efter, at adskillige ledere forlod virksomheden, herunder WarnerMedia Entertainment-formand Bob Greenblatt og TruTV, TBS og TNT-præsident Kevin Reilly, som alle forlod i august. Warner Bros. Entertainment reducerede mere end 500 job mellem august og november.

Kilar fortalte The Hollywood Reporter i august, at omorienteringen mod HBO Max sandsynligvis ville føre til nedskæringer.

”Der vil åbenbart være fyringer kun i betragtning af arten af ​​det, vi laver her,” fortalte han publikationen.

Streamingplatformen havde lidt over 8,5 millioner brugere i slutningen af ​​tredje kvartal 2020. Platformen har kæmpet for at holde trit med sine konkurrenter på grund af igangværende licenstvister med Roku, der har forhindret den i at streame gennem den digitale medieafspiller.

“Mens jeg forudser det organisatorisk, vil tingene slå sig ned væsentligt i de kommende uger og måneder (vi har arbejdet hårdt for at gøre dette til en proces med en begyndelse, midt og en slutning),” skrev Kilar i notatet. “Jeg vil ikke foreslå, at vores fremtid er statisk.”

Kilar, der blev administrerende direktør i april efter stints på Amazon og Hulu, forventes at tale direkte til medarbejdere på et rådhusmøde onsdag, ifølge The Hollywood Reporter.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다