Washington Times debunkerer Trump-kampagnetweet og hævder, at det kaldte valg til Gore

Trump-kampagnen slettede en tweet søndag med påstand om, at Washington Times blev projiceret for tidligt Al GoreAlbert (Al) Arnold Gore Key McConnell allieret: Biden skal få adgang til overgangsressourcer CNN erhverver Joe Biden dokumentar ‘President in Waiting’ Tidligere GSA-chef: ‘Clear’, at Biden skal anerkendes som valgt præsident MERE som vinderen af ​​præsidentvalget i 2000, efter at den konservative avis debunkerede det.

Tim Murtaugh, kommunikationsdirektør for Trump-kampagnen, twitrede det doktorgradsbillede søndag eftermiddag.

”Disse fotos er blevet doktreret. Washington Times kørte aldrig en ‘præsident Gore’ overskrift, ”sagde avisen som svar. “Vi vil også tilføje, at Mr. Murtaugh er blevet officielt underrettet via e-mail om denne fejl.”

Da alle større netværk og The Associated Press projicerede Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MERE Som vinder af 2020-lørdagen har Trump-kampagnen og dens allierede angrebet fremskrivningerne som for tidlige. Medieforretninger, der foretager et opkald, standser ikke optællingen af ​​stemmesedler, og bjælken til en projektion varierer afhængigt af stikkontakten.

AP f.eks. venter til indtil det punkt, hvor svaret er et utvivlsomt ‘nej’, når man overvejer, om den kandidat, der fører, har nogen chance for at blive overhalet.

Fox News bruger i mellemtiden den beslutningsdirektør Arnon Mishkin hedder “En funktion af hvor bred margenen er mellem de to kandidater og ikke kun i formandskabet, men også i de forskellige andre statslige løb.”

”I tilfælde af at der er en stor margen, tror jeg, at alle netværkene vil være i stand til at foretage et opkald ret hurtigt,” tilføjede han. “I tilfælde af at margenen er meget tættere, vil du ikke være i stand til at foretage det opkald, fordi du ikke vil være i stand til at se, om der er forskel senere på aftenen – og det er sandt ved ethvert valg.”

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다