Fox går væk fra McEnany pressekonference

Fox News skar mandag væk fra en pressekonference, hvor pressesekretær i Det Hvide Hus, Kayleigh McEnany, beskyldte demokraterne for at ”byde velkommen” svindel og ulovlig afstemning.

”Hun anklager for, at den anden side byder bedrageri velkommen og hilser ulovlig afstemning velkommen. Medmindre hun har flere detaljer til at bakke op om, kan jeg ikke i god form fortsætte med at vise dig dette, ”sagde Fox News-vært Neil Cavuto i luften, da netværket skar sig væk fra pressekonferencen i Washington, DC.

“Måske har de noget at bakke op om, men det er en eksplosiv ladning for at gøre, at den anden side effektivt rigger og snyder,” fortsatte Cavuto.

Flytningen repræsenterede et bemærkelsesværdigt skift for Fox, som ofte sendes Præsident TrumpDonald John TrumpVenezuela-dommer beordrer fængselstid for 6 amerikanske olieledere Trump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Memo: Biden står over for hård vej på løfte om at helbrede nation MEREPressekonferencer og stævner løbende uanset hans falske påstande.

Nyhedskonferencen markerede den seneste indsats fra Trumps allierede for at udfordre resultatet af valget, hvori Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MERE blev projiceret af netværk og andre nyhedsorganisationer, der overvåger resultaterne som vinderen over Trump i sidste uge.

McEnany, der sagde, at hun talte i sin personlige egenskab, begyndte med at erklære, at valget “ikke er forbi”, og at republikanerne “kun var begyndt processen med at opnå en nøjagtig, ærlig stemmetælling.”

Hun fortsatte med at beskylde demokraterne for at modsætte sig vælger-ID-love, verificere underskrifter og andre identitetsmarkører og forhindre observatører i at se stemmesedler tælles i det forløbne valg.

“Du tager ikke disse holdninger, fordi du ønsker et ærligt valg,” sagde McEnany og beskyldte demokrater for “at byde bedrageri velkommen” og “at byde velkommen til ulovlig afstemning.”

Fox News skar væk kort tid derefter og genoptog ikke udsendelsen af ​​pressekonferencen.

Da McEnany senere blev spurgt af en reporter under pressekonferencen, om hun vidste, at der blev afgivet falske stemmer, sagde hun, at kampagnens embedsmænd bad om “tålmodighed” til veterinærrapporter, der rejste mistanke om svindel.

“Det, vi beder om lige nu, er tålmodighed, når vi blandt andet undersøger disse lige krav om beskyttelse,” sagde McEnany.

Trump og hans kampagne har hævet beskyldninger om svig siden sidste uge, der endnu ikke er underbygget.

McEnany og republikanske formand for det nationale udvalg Ronna McDanielRonna Romney McDaniel Michigan certificerer Biden-sejr i endnu et slag mod Trump søndag viser – Virusstigning dominerer foran fyldt Thanksgiving-ferie GOP-formand læner sig ind i valgkrav: Partiet vil ‘køre ned hver eneste uregelmæssighed’ MERE mandag citerede anekdoter om uregelmæssigheder ved afstemning i Nevada og Michigan og insisterede på, at embedsmænd ikke fik tilstrækkelig adgang til at se stemmer, der tælles i Philadelphia.

McDaniel sagde, at embedsmænd ville forfølge alle juridiske veje, men indrømmede, at det måske ikke er nok til at ændre valgresultatet.

”Bliver det nok? Vi ved det ikke. Vil det tage tid? Ja, ”sagde hun.

Trump har nægtet at indrømme valget til Biden, der er forventet at vinde i Pennsylvania, Nevada og Wisconsin, og som har førende i Arizona og Georgia. Fox News og The Associated Press forventede ham som vinder i Arizona i sidste uge.

Nogle førende republikanere har støttet Trumps bestræbelser på at forfølge retssager, og kun få har offentligt anerkendt Biden som den valgte præsident. Alligevel har nogle republikanere været kritiske over for præsidentens retorik og tvivlet på hans påstande om udbredt svindel ved valget.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다