Van Jones græder i luften efter Biden-sejr: ‘Det er lettere at være forælder i morges’

CNNs Van Jones talte gennem tårer lørdag efter Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MERE besejret Præsident TrumpDonald John TrumpVenezuela-dommer beordrer fængselstid for 6 amerikanske olieledere Trump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Memo: Biden står over for hård vej på løfte om at helbrede nation MERE i en bitter kamp for Det Hvide Hus.

“Det er lettere at være forælder i morges,” sagde Jones kort efter, at nyhedsnetværk og Associated Press forventede, at Biden ville være den 46. præsident for De Forenede Stater.

“Det er lettere at være far,” tilføjede Jones, mens han kæmpede mod tårer. “Det er lettere at fortælle dine børn karakter betyder noget. Det betyder noget. At fortælle sandheden betyder noget. At være en god person betyder noget.”

Jones brugte væv til at tørre tårer af og fortsatte med at beskrive, hvad han så som den bredere virkning af Bidens sejr.

“Hvis du er muslim i dette land, behøver du ikke bekymre dig, hvis præsidenten ikke vil have dig her. Hvis du er indvandrer, behøver du ikke bekymre dig, hvis præsidenten bliver lykkeligere overfor har babyer snappet væk eller sendt drømmere tilbage uden grund, ”sagde han.

Efter Trumps 2016-sejr spurgte Jones i luften, hvordan han ville forklare Trumps formandskab til sine børn.

På lørdag sagde Jones, at Bidens sejr “er retfærdiggørelse for mange mennesker, der virkelig har lidt. Du ved,” jeg kan ikke trække vejret “? Det var ikke kun George Floyd. Det var mange mennesker, der følte, at de ikke kunne ‘ ikke trække vejret. ”

Jones mindede om sommerens protester mod race uretfærdighed og politiets brutalitet, der blev udløst af Minneapolis politiets drab på Floyd, der sagde, “Jeg kan ikke trække vejret”, mens en officer knælede på hans hals i flere minutter.

“Hver dag vågner du op, og du får disse tweets, og du ved det bare ikke. Og du går i butikken, og folk, der har været bange for at vise deres racisme, bliver nastier og nastier over for dig, “sagde Jones. “Og du er bekymret for dine børn, og du er bekymret for din søster, og kan hun bare gå til Walmart og komme tilbage i sin bil uden at nogen siger noget til hende?”

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다