NBC-reporter undskylder efter at have sværdet på en varm mikrofon

En NBC News-reporter undskyldte efter at have sværdet på en varm mikrofon tirsdag morgen, da han blev spurgt om den forsinkede magtovergang mellem Præsident TrumpDonald John TrumpVenezuela-dommer beordrer fængselstid for 6 amerikanske olieledere Trump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Memo: Biden står over for hård vej på løfte om at helbrede nation MERE‘s administration og valgt præsident Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MEREhold.

NBC News-korrespondent Ken Dilanian blev fanget i luften ved MSNBC-forbandelse, da anker Craig Melvin blev bedt om at beskrive virkningerne af den udsatte magtovergang for efterretningssamfundet.

”Ken Dilanian har nogle nye rapporter om noget, som vi talte om i toppen af ​​timen: Hvordan Trump-administrationen håndterer overgangen med det indgående Biden-team eller ikke håndterer vi i nogen grad skal sige,” sagde Melvin.

”Denne gang involverer det vores efterretningssamfund. Ken, hvad har du lært sir? ” Spurgte Melvin, mens han var på en delt skærm med Dilanian.

Dilanian svarede: “Åh, lort, f —.”

Kameraet skar derefter kun til Melvin, som derefter sagde: ”OK, jeg tror, ​​vi mistede Ken et øjeblik. Vi prøver at få ham tilbage der. ”

Senere undskyldte Dilanian, da han kom tilbage i luften, efter at Melvin sagde, at de oplevede “tekniske vanskeligheder.”

“Først vil jeg oprigtigt undskylde overfor seere, der måske har hørt mig bruge bandeord øverst i sidste hit,” sagde han, før han diskuterede kontoret for direktøren for National Intelligence’s erklæring om ikke at kontakte Biden-teamet, før han blev anerkendt som valgvinder.

Dilanian tweetede også en undskyldning og sagde, at han “havde tekniske problemer og fejlagtigt hang på kontrolrummet, selvom min mikrofon stadig var tændt.”

“Farer ved at spille producent, kameramand og teknisk support på samme tid hjemmefra. # 2020,” sagde han.

General Services Administration (GSA) administrator har endnu ikke bekræftet Biden som vinder af valget i 2020, hvilket igen har forsinket magtovergangen.

I henhold til præsidentens overgangslov skal GSA bekræfte Bidens sejr, før overgangsteamet kan få adgang til millioner af dollars føderal finansiering til lønninger, konsulenter og rejser ud over at kunne orienteres om efterretning.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다