Ingraham: Hvis Trump taber, skulle han acceptere det med ‘nåde og ro’

Fox News vært Laura IngrahamLaura Anne IngrahamHillicon Valley: YouTube suspenderer OANN under pres fra lovgiveren | Dems undersøger Facebook, Twitter over afstrømning i Georgien | FCC bekræfter ZTE’s nationale sikkerhedsrisiko Foxs Laura Ingraham siger, at Biden vil blive indviet: ‘Dette udgør at leve i virkeligheden’ Udviklingen af ​​kabel-tv-nyheder – efter Donald Trump MERE fredag ​​aften rådes Præsident TrumpDonald John TrumpVenezuela-dommer beordrer fængselstid for 6 amerikanske olieledere Trump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Memo: Biden står over for hård vej på løfte om at helbrede nation MERE at acceptere resultatet af valget med “nåde og ro”, hvis han taber til den demokratiske kandidat Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MERE.

“Hvis og hvornår det er tid til at acceptere et ugunstigt resultat i dette valg – og vi håber, det aldrig kommer – men hvis og når det sker, skal præsident Trump gøre det med den samme nåde og ro, som han demonstrerede på det rådhus med Savannah Guthrie, “sagde Ingraham med henvisning til Trumps rådhus i oktober med NBC-vært. “Så mange mennesker bemærkede om hans tone og tilstedeværelse – præcis hvad han har brug for.”

Ingraham advarede om, at et Trump-tab ville være en “tarmhul” for dem, der mener, at processen ikke var “fair”.

“Og jeg indrømmer forresten ikke noget i aften, men taber, hvis det er hvad der sker, er det forfærdeligt,” fortsatte hun. “Men præsident Trumps arv bliver kun mere vigtig, hvis han fokuserer på at bevæge landet fremad.”

Biden på fredag udvidede sine kundeemner i Pennsylvania og Georgia, samtidig med at han beskyttede sine fordele i Nevada og Arizona, hvilket satte ham i en stærk position for at vinde de nødvendige 270 valgstemmer.

Tjenestemænd krypterer i de vigtigste slagmarkstater for at fortsætte med at tælle udestående mail-in-afstemninger, men Biden udtrykte tillid til, at han i sidste ende ville blive erklæret vinder af Det Hvide Hus-løb og sagde i en tale, at tallene fortæller en “klar og overbevisende historie. Vi vinder dette løb. ”

Trump har dog angiveligt gjort det ikke forberedt en koncessionstale da han og hans allierede insisterer, er løbet endnu ikke afsluttet.

Hans kampagne har skabt flere juridiske udfordringer i vigtige stater i slagmarken, har sagt, at den vil forfølge genoptællinger og har gentaget ubegrundede påstande om vælgerbedrageri.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다