Sanders fejrer Biden-Harris-sejr: ‘Gudskelov, demokrati vandt ud’

Sen. Bernie SandersBernie Sanders Notatet: Biden står over for en hård vej på løftet om at helbrede nationen Clyburn: Biden mangler en navngivning af sorte figurer til de øverste stillinger Forbered dig på købernes anger, når Biden / Harris nationaliserer sundhedspleje MERE (I-Vt.) Lykønskede præsident Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MERE og valgt valgt vicepræsident Kamala HarrisKamala Harris Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nation Biden kan genopbygge tilliden til vores retssystem ved at prioritere anklagereform Harris siger, at hun ‘endnu ikke’ har talt til Pence MERE på deres valgsejr lørdag og sagde: “Gudskelov vandt demokratiet.”

Biden blev forventet at vinde præsidentskabet lørdag efter nyheden om, at han havde vundet sin hjemstat Pennsylvania, en sejr, der førte ham til 270 valgkollegier.

Flere nyhedsforretninger, herunder CNN, ABC og Associated Press kaldte løbet lige før kl. 11.30, mens Fox News fulgte trop kort efter.

I et interview med CNN-ankeret Anderson Cooper lørdag karakteriserede Vermont-progressive valget som et afgørende øjeblik for nationen.

“Det handlede om, hvorvidt vi forbliver et land, der tror på forfatningen, tror på retsstatsprincippet og tror på demokrati. Og gudskelov, demokratiet vandt. Jeg ønsker bare Joe og Kamala det allerbedste med at lede vores land, ”Sagde Sanders.

Sanders var Bidens sidste modstander under den demokratiske forberedelse tidligere på året og overskred de over 20 andre kandidater, der deltog i kampen om præsidentvalget i 2020.

Biden og Sanders stikker ofte hovedet på politiske spørgsmål som sundhedsydelser, men Sanders sagde, at han ville støtte den tidligere vicepræsident, efter at han faldt ud af løbet i april.

Andre tidligere demokratiske kandidater til 2020 lykønskede Biden og Harris på Twitter lørdag, inklusive sen. Cory BookerCory BookerSenate Democrats genvalg Schumer som leder ved akklamation Hill-foreninger skubber for mere mangfoldighed i lovgivernes personale Sanders fejrer Biden-Harris-sejr: ‘Gudskelov, demokratiet vandt ud’ MERE (NJ), Sen. Elizabeth WarrenElizabeth Warren Memo: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nation Disney, der afskediger 32.000 arbejdere, mens koronavirus slagter forlystelsesparker Kamala Harris, Stacey Abrams blandt nominerede til Time magazine’s 2020 Person of the Year MERE (Mass.) Og Sen. Amy KlobucharAmy KlobucharHillicon Valley: YouTube suspenderer OANN under pres fra lovgiveren | Dems undersøger Facebook, Twitter over afstrømning i Georgien | FCC bekræfter ZTE’s nationale sikkerhedsrisiko Demokrater opfordrer YouTube til at fjerne misinformation om valg, intensivere indsatsen forud for Georgiens afstrømning YouTube suspenderer midlertidigt OANN-konto efter at have spredt misinformation om coronavirus MERE (Minn.).

“Amerikanere gjorde deres stemmer hørt i historisk antal. De valgte kærlighed frem for had, håb frem for frygt, enhed frem for splittelse. Vi kæmpede og ofrede for dette øjeblik. Nu fejrer vi vores næste præsident @JoeBiden og vicepræsident @KamalaHarris,” skrev Booker om sociale medier efter nyhedsforretninger kaldte Biden sejr.

Klobuchar fejrede evnen til nu at betegne Biden og Harris som “valgte præsidenter.”

Andre tidligere 2020-demokratiske kandidater delte deres ros for Bidens sejr over Trump, såsom tidligere South Bend, Ind., Borgmester Pete ButtigiegPete Buttigieg’Biff er præsident ‘: Michael J. Fox siger, at Trump har spillet på’ ethvert værste instinkt i menneskeheden ‘Buttigieg: At benægte Bidens efterretnings briefinger handler om at beskytte Trumps’ ego ‘Bidens sejr er ikke et politisk mandat – han skal regere i overensstemmelse hermed MERE og tidligere borgmester i New York Michael BloombergMichael BloombergBidens store udfordring: Byg en økonomi til langsigtet velstand og sikkerhed Det hemmelige våben i Bidens kamp mod klimaændringer Sanders fejrer Biden-Harris-sejr: ‘Gudskelov, demokratiet vandt ud’ MERE.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다