Trumps tilhængere skriger på Telemundo-reporter under live-udsendelse fra Maricopa-afstemningscenter

Video fra protester uden for Maricopa County, Ariz., Centret for afstemning af stemmesedler viser Trumps tilhængere skrigende uden ansigtsmasker i nærheden af ​​en Telemundo-reporter, mens hun forsøger at rapportere live.

Den lokale ABC15 Arizona-reporter Zach Crenshaw tweetede video og fotos fra den anspændte scene fredag, den tredje nat demonstranter har samlet sig ved tabuleringscentret, da præsidentvalget stemmer fortsat med at blive talt.

Associated Press og Fox News forventede en demokratisk kandidat Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MERE som vinder af staten, men da mail-in-stemmer er blevet talt, er Bidens føring indsnævret. Trumps tilhængere har fulgt løbet nøje og har samlet sig uden for afstemningscentre for at observere midt under ubegrundede påstande fra præsidenten om, at der er udbredt bedrageri.

Video fra fredag ​​aften viser Telemundo-reporter Maria Paula Ochoa, der skriges af Trump-tilhængere, der synger påstande om Biden. Når en sikkerhedsvagt forsøger at gribe ind, skriger Trumps tilhængere “Assault” og opfordrer til politiet.

En af mændene gentager, “Denne p —- ‘s angriber mennesker. Denne p —-‘ s angriber mennesker” kun få meter fra Ochoa, da hun prøver at levere sin udsendelse.

Når udsendelsen skærer tilbage til studiet, ser ankerne bekymrede over, hvad de lige havde set.

Ochoa reagerede på Twitter, da folk tilbød hende støtte efter hændelsen. Hun tweetede også, at Telemundo rapporterer ærligt, retfærdigt og præcist og siger efter hændelsen, at hun er stolt af sit hold.

I et senere segment talte Ochoa også om chikane og diskuterede situationen.

Luftafbrydelsen var blot et af mange opvarmede øjeblikke fra protester fredag. Fotos viste, at nogle tilhængere var bevæbnede. Andre videoer viste Infowars-grundlægger Alex Jones, der førte marcher og sang, herunder en, hvori han sagde: “Bidenserne er kommunistiske kinesiske agenter.”

En anden video viste, at Jones og tilhængere sagde til Trump: “Giv ikke ind.”

Afstemninger, der tælles fredag, viste, at Bidens føring i Arizona var faldet til omkring 30.000 stemmer, men prognosticatorer er tvivlsomme om, at Trump kan danne sig nok plads dertil til at tage staten.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다