Foxs Hemmer om Trump-svindel med påstande hævder: ‘I hvilket øjeblik siger du lægge op eller holde kæft?’

Fox News ‘Bill Hemmer tirsdag pressede det amerikanske konservative unionschef Matt Schlapp til at bakke op om sine påstande om udbredt vælgerbedrageri i Nevada.

Schlapp hævdede, at han havde set beviser for “tusinder og tusinder af ulovlige stemmer”, mens Hemmer foreslog, at Schlapps beskyldninger lignede langt mere “en sag ved margenen”.

Schlapp fortsatte med at insistere uden bevis for, at han “aldrig har været et sted, hvor vi næsten straks kunne demonstrere tusinder og tusinder af ukorrekte afstemninger.”

“Hvornår kan vi se det bevis der er af disse tusinder og tusinder, som du taler om?” Hemmer modvirkede.

Hemmer senere bragte sin udveksling med Schlapp op i et interview med Sen. Thom TillisThomas (Thom) Roland TillisNorth Carolina – stadig lilla, men klar til at tage Team Trump tilbyder ‘brandslange’ af sammensværgelse Kool-Aid til tilhængere Loeffler isolerer efter mulig COVID-19-infektion MERE (RN.C.).

“Matt Schlapp kom lige tilbage fra Clark County,” sagde Hemmer. “Han argumenterer for, at der er tusinder og tusinder af ulovlige afgivne stemmer. Nå, det kan måske ikke være tilfældet, men indtil videre har vi ikke set noget bevis for det. ”

“I hvilket øjeblik siger du lægge op eller holde kæft?” han tilføjede.

Tillis svarede, at der forekommer bedrageri i de fleste racer, idet han sagde “om det steg til et niveau, hvor det bestemte et resultat, er den slags spørgsmål, du stiller i disse meget, meget tætte løb.”

Trump-kampagnen har påstået udbredt vælgerbedrageri i de stater, der leverede den valgte præsident Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MEREsejrsmargen, men har endnu ikke fremlagt beviser. I en tirsdagsrapport sagde New York Times, at valgembedsmænd i 45 stater sagde, at de ikke havde set noget bevis for afstemningsproblemer. Republikanske statssekretærer i stater, hvor Biden fører, herunder Georgiens Brad Raffensperger og Nevadas Barbara Cegavske, har også skubbet på påstandene.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다