Atlanta Journal-Constitution kritiserer Loeffler, Perdue for at angribe Georgiens valgsystem

Atlanta Journal-Constitution udgav en skarp redaktionel kritik af Georgia GOP Sens. Kelly LoefflerKelly LoefflerTrump sat til præcedens-breaking lame-duck period Feinstein afgang fra øverste post sæt scenen for retsvæsenets kamp House Democrat beskylder Air Force for at forsøge at påvirke Georgiens afstrømningsløb MERE og David PerdueDavid PerdueTrump indstillet til presedent-breaking lame-duck period Feinstein afgang fra øverste post sæt scenen for retsvæsenet House Demokrat beskylder luftvåben for at forsøge at påvirke Georgiens afstrømningsløb MERE for at angribe statens valgsystem.

”Sens. Kelly Loeffler og David Perdue har angrebet Georgiens valgsystem, ”sagde avisen i et banner øverst på forsiden.

”Det er farlig opførsel, både for denne stat og for denne nation. Tale på pladen, Perdue og Loeffler tilbød ingen detaljer. Og det er det, der gør deres kampagne-tale angreb besked så uacceptabelt, “fortsætter det.” Georgierne er kloge nok til at genkende disse narrestreger. Og Perdue, Loeffler og andre burde vide bedre. ”

Kritikken kommer efter Georgiens senatorer opfordrede udenrigsminister Brad Raffensperger (R) at sige opog beskyldte ham for ikke at “levere ærlige og gennemsigtige valg.”

Senatorerne, som begge står over for afgørende afstrømningsvalg for at holde fast på deres pladser, sagde, at Raffensperger ”ikke har leveret ærlige og gennemsigtige valg. Han har svigtet befolkningen i Georgien, og han skal straks træde tilbage. ”

I sin ledelse, sagde Journal-Constitution, at dette var “chokerende anklager for, at dette par skulle rette sig mod den person – og kontoret – der var ansvarlig for at føre tilsyn med valget her.”

Det sagde yderligere, at beskyldningerne var “endnu mere forbløffende”, da de blev fremsat mod en anden republikaner, “ikke at partitilhørighed skal tælle, når integriteten af ​​en kernedemokratisk institution er under angreb.”

Avisen påpegede igen, at Georgia-senatorerne tilbød “ingen specifikke forhold” til at bakke op om deres påstande og tilføjede, at “hyperbole og slu” ikke kan undersøges.

Præsident TrumpDonald John TrumpVenezuela-dommer beordrer fængselstid for 6 amerikanske olieledere Trump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Memo: Biden står over for hård vej på løfte om at helbrede nation MERE og republikanere har fremmet ubegrundede beskyldninger om vælgerbedrageri i Peach-staten for at forklare den snævre føring, som den valgte præsident Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MERE har over Trump i den historisk-røde stat. GOP-husmedlemmer i Georgien har krævet Raffensperger til at undersøge beskyldningerne.

”Specifikt beder vi dig om at undersøge og imødekomme de anmodninger, der er beskrevet i deres brev til dig tidligere i dag inden certificering af den generelle valg den 3. november 2020,” sagde de. ”Et retfærdigt valg sikrer, at alle lovlige afstemninger tælles. Vi er enige i at bede dig om at sikre, at det er tilfældet, og ser frem til dit hurtige svar. ”

Journal-Constitution indrømmede tidligere at være kritisk over for Raffensperger, men bemærkede, at det er langt at sige, at han ”ikke leverede ærlige valg.”

”Reckless begynder næppe at røre ved, hvad Perdue og Loeffler har gjort. Uden af årsager har de angrebet Georgiens valgsystem, ”lyder det i ledelsen. “Det er farlig opførsel i dette spændte øjeblik, både for denne stat og for den nation, der ser denne risikable sideshow.”

Raffensperger meddelte onsdag, at han fører tilsyn med en håndoptælling af afstemninger ved præsidentvalget midt i den tilbageslag, han har modtaget.

”Da margenen er så tæt, vil det kræve en fuld, manuel optælling i hvert amt. Dette vil hjælpe med at opbygge tillid. Det vil være en revision, en genoptælling og en genoptagelse på én gang, “sagde Raffensperger.” Det vil være en tung løft, men vi vil arbejde sammen med amterne for at få dette gjort i tide til vores statscertificering. “

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다