CBS reality shows inkluderer mindst 50 procent af farverne

CBS meddelte mandag en ny mangfoldighedsforpligtelse om at kaste mindst halvdelen af ​​deltagerne på deres reality-shows med farvede mennesker.

Beslutningen, rapporteret af Entertainment Weekly, kommer efter netværket, og producenter mødtes med to grupper af tidligere sorte deltagere, der følte, at de blev udsat for implicit bias både under og efter deres tid på serier, herunder “Survivor”, en af ​​netværkets grundpiller.

En gruppe kaldet Black Survivors Alliance, dannet af tidligere “Survivor” -deltagere Sean Rector og Jolanda Jones, mødtes med udøvende producent og vært Jeff Probst sammen med CBS-ledere for at diskutere måder at gøre showet mere inkluderende.

Rektor, som Entertainment Weekly beskriver som en af ​​de mest åbenlyse og underholdende “Survivor” -deltagere, sagde, at hans kritik af showet var grunden til, at han aldrig er blevet inviteret til at deltage i nogen af ​​de efterfølgende “All-Stars” -sæsoner.

Jones sagde efter sigende, at hun følte, hvordan showet blev redigeret, da sorte deltagere var på skærmen, viste “systematisk / systemisk racisme, implicit bias og mikroangreb.”

”Mange mennesker er ikke klar over virkningerne heraf [diversity] har spillet, ”fortalte Julia Carter, en sort deltager i” Survivor “sæson 38, til Entertainment Weekly. ”Når du virkelig diversificerer rollebesætningen (og jeg mener ikke bare et drys af hvert løb i hver sæson), så tillader du endda spillereglerne og giver hver kastet en reel mulighed for at få kontakt med flere individer, finde allierede og vinde spillet . Årstider som Cookøerne og Fiji, hvor der var racemæssigt lige støbning, skulle være normen, ikke undtagelserne. “

Diversitetsløftet gælder også for shows, herunder “Big Brother” og “Love Island.”

Entertainment Weekly rapporterer, at CBS også er faldet under kontrol for mangel på mangfoldighed i sine script-shows.

I 2017 bestod netværkets efterårsliste af nye shows af seks serier, alle med mandlige kundeemner, hvoraf fem var hvide. CBS forsvarede sin lineup på det tidspunkt, men sagde, at den ville afsætte mindst 25 procent af sit fremtidige scriptudviklingsbudget til projekter oprettet af farvede. Netværket satte også et mål om at have mindst 40 procent af dets forfatterrum bemandet med ikke-hvide forfattere.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다