Drudge tweets ‘Du er fyret’ efter Biden forventes at vinde

Matt DrudgeMatthew (Matt) Nathan Drudge Sarah Paulson: At spille Linda Tripp er ‘mere kompliceret end noget andet’ Jeg har nogensinde gjort Drudge tweets ‘Du er fyret’, efter at Biden projicerede som vinder Hillicon Valley: Oracle bekræfter aftale med TikTok for at være ‘betroet teknologi udbyder ‘| QAnon spredes over hele kloden og skygger COVID-19 | VA ramt af databrud, der påvirker 46.000 veteraner MERE tweeted “Du er fyret” under et foto af Præsident TrumpDonald John TrumpVenezuela-dommer beordrer fængselstid for 6 amerikanske olieledere Trump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Memo: Biden står over for hård vej på løfte om at helbrede nation MERE, som nu er banneret på hans nyhedsside.

Drudge driver et konservativt websted, men har fejdet med præsident Trump, og hans dækning var blevet kritisk over for Trumps hvide hus.

Den sjældne tweet fra Drudge kom minutter efter store netværk projicerede demokrat Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MERE som vinder i præsidentløbet.

Drudge var en stor tilhænger af Trump gennem 2016-kampagnen og indeholdt ofte overskrifter, der var gunstige for præsidenten og ugunstige for den demokratiske kandidat. Hillary ClintonHillary Diane Rodham ClintonTrump siger, at han forlader Det Hvide Hus, hvis Biden erklæret vinder af Electoral College Federal arbejdere stak det ud med Trump – nu er vi klar til at komme tilbage til arbejde Biden stiger som leder af den frie verden MERE.

Men tingene vendte om halvvejs gennem præsidentens periode uden forklaring fra Drudge, med overskrifter på siden overvældende målrettet mod Trump.

Præsidenten har som et resultat smækket Drudge i flere tweets.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다