WSJ-redaktionen opfordrer Trump til at ‘indrømme yndefuldt’, hvis Biden vinder

Wall Street Journal-redaktionen udsendte fredag ​​en streng advarsel, der opfordrede til Præsident TrumpDonald John TrumpVenezuela-dommer beordrer fængselstid for 6 amerikanske olieledere Trump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Memo: Biden står over for hård vej på løfte om at helbrede nation MERE at “indrømme yndefuldt”, hvis demokratisk nomineret Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MERE udnævnes til den ultimative vinder af præsidentløbet, idet han siger Trumps “arv vil mindskes kraftigt, hvis hans sidste handling er et bittert afslag på at acceptere et legitimt nederlag.”

”Hvis Mr. Biden har 270 valgkolestemmer ved afslutningen af ​​optællingen og retssagen, vil præsident Trump have en beslutning om at træffe. Vi håber, at han i så fald ville indrømme yndefuldt, ” skrev redaktionen. ”Han har opnået en hel del, siden han faldt ned på den Trump Tower-rulletrappe i 2015, inklusive hans historiske første sejr og en stærk genoptræden, da han skulle tabe i en rutine. Vi hader at se den arv ødelagt af et afslag på at acceptere den normale magtoverførsel. ”

Biden har udvidet sine føringer i Pennsylvania og Georgien, samtidig med at han beskytter sine fordele i Nevada og Arizona, hvilket sætter ham i en stærk position til at vinde præsidentkonkurrencen.

Tjenestemænd krypterer i de vigtigste slagmarkstater for at fortsætte med at tælle udestående mail-in-afstemninger, men Biden udtrykte tillid til, at han i sidste ende ville blive erklæret vinder af Det Hvide Hus-løb og sagde i en tale, at tallene fortæller en “klar og overbevisende historie. Vi vinder dette løb. ”

Trump har dog angiveligt ikke forberedt en koncessionstale, da han og hans allierede insisterer på, at løbet endnu ikke er afsluttet.

Trump-kampagnen, som har skabt flere juridiske udfordringer i vigtige slagmarkstater, har sagt, at den vil forfølge genoptællinger og ubegrundede påstande om vælgerbedrageri, især i Pennsylvania, hvor 20 valgstemmer hænger i balance.

”Men det er også vigtigt at bemærke det Pat ToomeyPatrick (Pat) Joseph Toomey Appelret træffer afgørelse om NSAs mobildataindsamling ulovlig Dunford trækker sig tilbage fra overvejelse til formand for koronavirusovervågningspanel GOP-senatorer presser på for hurtig, delvis genåbning af økonomien, GOP Senator fra Keystone State, siger, at han ikke har set noget bevis for bedrageri i hans stats optælling, ”skrev redaktionen. ”Vi har heller ikke set nogen konkrete beviser. Leveringen af ​​et parti af stemmer til Mr. Biden på én gang kan forklares ved praksis i nogle jurisdiktioner til at opdele og rapportere hver kandidats stemmer på forskellige tidspunkter. ”

Wall Street Journal-bestyrelsen bemærkede, at valgaften generelt var en succes for det republikanske parti, idet GOP favoriserede at hænge på sit senatflertal og vinde pladser i huset. Trumps politiske initiativer og retslige udnævnelser “vil ekko gennem loven i årevis,” tilføjede redaktionen.

”Dette er en betydelig bedrift, og det kan se endnu bedre ud, når Mr. Biden forsøger at regere med en vred, utålmodig venstre. Men hr. Trumps arv mindskes meget, hvis hans sidste handling er et bittert afslag på at acceptere et legitimt nederlag. Republikanske embedsmænd vil vende sig væk, og til sidst vil også den amerikanske offentlighed, der ønsker at se valget blive løst, ”skrev redaktionen.

“Hr. Trump hader at tabe, og uden tvivl vil han kæmpe til slutningen. Men hvis nederlaget kommer, vil han tjene sig selv og sit land bedst ved at respektere Amerikas demokratiske traditioner og forlade embedet med værdighed, ”tilføjede redaktionen.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다