Fox News’s Kurtz bekræfter, at Kushner ringede til Murdoch for at klage over Arizona-opkald til Biden

Fox News-mediekorrespondent Howard Kurtz sagde søndag, at han kunne bekræfte en rapport fra New York Times at Jared KushnerJared Corey Kushner The Hill’s Morning Report – Præsenteret af De Forenede Arabiske Emirater i Washington, DC – COVID-19 frygt omgiver Thanksgiving Holiday Pompeo bliver den første top amerikanske diplomat til at besøge israelsk bosættelse, mærker boykotter antisemitisk NYTs Bruni foreslår Ivanka Trump, Kushner flytter til Nord Korea eller Saudi-Arabien MEREpræsidentens svigersøn og seniorrådgiver i Det Hvide Hus havde ringet Fox News-ejer Rupert Murdoch for at klage over netværksbeslutningen om at opfordre Arizona til tidligere vicepræsident Joe BidenJoe BidenTrump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Notatet: Biden står over for en hård vej på løfte om at helbrede nationens amerikanske rekorder 2.300 COVID-19-dødsfald, da pandemi stiger med helligdage MERE (D).

Opkaldet udløste angiveligt store ire i Præsident TrumpDonald John TrumpVenezuela-dommer beordrer fængselstid for 6 amerikanske olieledere Trump siger, at han vil forlade Det Hvide Hus, hvis Biden erklæres vinder af Electoral College Memo: Biden står over for hård vej på løfte om at helbrede nation MEREgenvalglejr og resulterede i et telefonopkald mellem Kushner og Murdoch.

”Jeg kan bekræfte, at Jared Kushner ringede til Rupert Murdoch for at klage over Arizona-opkaldet, som på det tidspunkt syntes afgørende,” fortalte Kurtz sine seere søndagens “MediaBuzz” ifølge til Mediaite.

Trumps kampagne blev aflæst på lederen af ​​Fox’s Decision Desk, Arnon Mishkin, efter det tidlige Arizona-opkald på kampagnens websted Torsdag i en erklæring, der beskriver ham som en “[Hillary] Clinton-afstemning, Biden-donerende demokrat. ”

Biden blev projiceret som vinder af valget i 2020 lørdag af store nyhedsnetværk, herunder Fox, efter at have taget en betydelig føring i Pennsylvania. Han fører også i Georgia, Arizona og Nevada.

En række nyhedsorganisationer har projiceret ham som vinder af Arizona.

Trump har hidtil nægtet at indrømme Biden og lovede juridiske udfordringer i flere stater, da mail-in-afstemninger fortsat tælles.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다